Skip to main content

Misses Monday

Beth Hart

15:30

Tent

De talentvolle zussen Eline en Sara hebben de draad weer opgepakt en zijn terug als Misses Monday, samen met hun geweldige Band. Ze nemen je mee op hun muzikale reis vol pop, rock en blues. Feel good, energiek en herkenbaar speelt  “MISSES MONDAY” de muziek van Beth Hart, Raconteurs, Fleetwood Mac, Adele, Kate Bush maar ook ABBA en vele anderen. Covers met een eigen twist die de liefhebbers zullen waarderen. Laat je betoveren door de krachtige stemmen van de zussen , terwijl de band je meesleurt in een mix van pakkende melodieën en energieke ritmes. Een optreden dat je niet wilt missen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eline van Hooff; zang, toetsen
Sara van Hooff: zang, percussie
Sjang van Hooff: zang, altsax
Jos Wetermans: gitaar
Jelle Raaijmakers: Bas
Andre Verstappen: Drums

 

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.