Skip to main content

AFSLAG29 Heavens door

Bob Dylan

15:00

Zaal

Afslag29 begon in 2016 als een viertal dat akoestische muziek bracht met het accent op de zang; 2 gitaristen, 4 stemmen.
Na enkele wisselingen en uitbreidingen in de bezetting zijn we nu een zevental.                        afslag                    We spelen een uiteenlopend repertoire van goed in het gehoor liggende nummers van o.a. Gerry Rafferty, Red Hot Chilli Peppers, Chris Stapleton.
In 2023 namen we deel aan de Kempensessies met Paul Simon-nummers. Dit jaar zijn we van de partij met een Bob Dylan-set; en we hebben ons daarbij ook laten inspireren door Dylan-nummers in een versie van andere artiesten.
Ludieke naam: Afslag 29 Heavens door
(neem Afslag29 en dan kom je bij de poort van de hemel (met knipoog naar Bob Dylan’s  Knocking on heavens door)

Contactpersoon: Paul Maas  /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

afslag foto

   Boven v.l.n.r:
   Theo Schoone – sax
   Frans Bleumer – basgitaar
   Maarten Poeth – gitaar
   Peter Bleumer – gitaar

   Onder v.l.n.r.:
   Henriëtte Meulenbroeks – zang
   Peter Adams – drums
   Paul Maas – zang

 

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.