Skip to main content

Claw Mey

Claw Boys Claw

18:00

Zaal

Claw Mey, een dynamische band bestaande uit vijf muzikanten, brengt een vernieuwende interpretatie van het repertoire van Claw Boys Claw. Met een setlist die zowel de bekende nummers als de verborgen parels omvat, wordt er geprobeerd de essentie van de originele band op unieke wijze te vangen en te presenteren aan het publiek.

Deze muzikale formatie vindt zijn oorsprong in het pittoreske Lage Mierde, een plaats waar de creatieve energie wekelijks door de repetitieruimte galmt. De harmonieuze samenwerking tussen de drummer, bassist en gitaristen legt de solide basis waarop de karakteristieke sound van Claw Mey is gebouwd. De toevoeging van een leadzanger, wiens stemgeluid naadloos aansluit bij de iconische stijl van Claw Boys Claw, vormt de perfecte afwerking van deze muzikale samenstelling.

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.