Skip to main content

Connection

Connection jeugdband

14:30

Tent

Connection is een jeugdband van Stichting JAM, (muziekschool) Eersel. De band is anderhalf jaar geleden bij elkaar gebracht en bestaat uit Tess Kolen met zang en gitaar, Skip Swens op gitaar, Tijn van Asten op drums en Tess van Oosterhout op de basgitaar. De gemiddelde leeftijd van de band is 13 jaar. Connection speelt verschillende muziekstijlen die ze met passie en plezier ten gehore brengen! Ze hebben vorig jaar al gespeeld bij de Kempensessie, Play festival, Welons, Music on Payday en Cityfest. Ook zijn ze vorig jaar geboekt voor een dorpsfeest, waar ze voor dit jaar meteen weer terug gevraagd zijn! Hun optredens zijn met veel enthousiasme ontvangen. Ze hebben er weer veel zin in en hopen jullie ook dit jaar weer op verschillende festivals tegen te komen! Kortom, een jeugdband op zoek naar avonturen!

connectionfoto

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.