Skip to main content

De Heikneuters

Mooi Wark

17:30

Tent

Wil je zien,  voelen en meemaken hoe een paar gewone boerenjongens door het spelen van verrekkes goede Rock&Roll al het volk in de hele zaal tot een feestende, zwetende, dampende en bier slurpende menigte weet om te vormen, kom dan naar een optreden van De HEIKNEUTERS, ze  schotelen u een avond onvervalste boerenrock voor, waarbij vroegere tijden van Normaal en Jovink herleven. Ook zijn deze 4 ongeschoren kinkels, want dat zijn het, ook bezig met het maken en opnemen van eigen Rock&Roll. Aangevuld met de beste nummers van Bökkers, Mooi Wark en BZB staan de heren garant voor een onbezorgde avond agrarische Rock&Roll!

heikneutters

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.