Skip to main content

Subeat

Nederpop All Stars

16:00

Zaal

Uit het uiterst succesvolle carnavalstrio IVO (In Valkenswaard Opgericht), bekend van onder meer “Hee Bets, hedde gij nog koffiepads?”, dat in het ochtendprogramma van Edwin Evers werd verkozen tot het beste Carnavalsnummer van Nederland, ontstond Subeat. De verbastering van dit schitterende Brabantse woord, verraadt hun ambitie, namelijk “Direct lekkere muziek maken”. 

En die muziek, da’s een door de bandleden gedeelde grote liefde, namelijk de betere Nederpop. Van Toontje Lager tot De Dijk, van Rob de Nijs tot Het Goede Doel. Met af en toe een afslag naar het zachte Vlaanderen. Dus ook De Kreuners en uiteraard Raymond. Op deze editie van de Kempensessies speelt Subeat’s alter ego, De Nederpop All Stars, het beste van het beste dat de Nederpop ooit heeft voortgebracht.

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.