Skip to main content

Queens of the 90's

Queens of the 90's

22:30

Tent

"Herbeleef de glorietijden van de jaren 90 met The Queens of the 90s, de rock coverband die de hits van jouw favoriete zangeressen nieuw leven inblaast!
Van Alanis Morissette tot Courtney Love, van Gwen Stefani tot Anouk, the Queens of the 90s brengt een ode aan de powervrouwen die de rockmuziek in de jaren 90 domineerden.
Met een energieke live-show en krachtige vocalen, nemen ze je mee op een muzikale reis door een onvergetelijk decennium."

The Queens Head

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.