Skip to main content

Sick Ness

Social Distortion

19:00

Zaal

   social band2.0

Sick boy, sick girl, looking nice dressed up on a Saturday night!

Wij zijn de band Sick Ness, een Social Distortion coverband.

Een geweldige show, gevuld met oldschool punk rock met een toefje country en rock ‘n roll - dat is wat een avondje Sick Ness je brengt!

In de loop der jaren hebben de bandleden van Sick Ness in verschillende bands gespeeld. Hun gemeenschappelijke voorliefde voor de muziek van Social Distortion bracht hen samen en zij richtten eind 2019 Sick Ness op om een eerbetoon te brengen aan Mike Ness en zijn band Social Distortion.

Met covers van klassiekers als Mommy’s Little Monster en Prisonbound, maar ook het nieuwere werk zoals Machine Gun Blues zorgen deze mannen uit de regio Eindhoven voor een trip down punk rock memory lane!

Maik van Eerd - lead vocals
Mark van de Weijer - lead guitar & backing vocals
Han van den Eijnden - rhythm guitar & backing vocals
Frank Brullemans - bass & backing vocals
Rob Manders - drums & backing vocals

Voor info en/of boekingen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

socail bandlogo 2.0

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.