Skip to main content

The Toto Priority

Toto

21:00

Zaal

Wij zijn zes muzikanten variërend in de leeftijd van 35 tot 65 jaar. We wonen een beetje verspreid in Brabant. Aron en Wilbert komen uit Best, Peter uit Oirschot, Yvette uit Sint Oedenrode, Hugo komt uit Eindhoven en Ben uit het mooie Kempendorpje Reusel. Allemaal hebben we in het verleden in allerlei bandjes gespeeld. Ook nu nog spelen verschillende muzikanten in diverse andere bandjes. Het idee om een jaren ‘80-‘90 rockbandje op te richten kwam van onze drummer, Hugo. Het moesten wel allemaal nummers zijn waarvan het publiek een “Oh jagevoel” zou krijgen. Uiteraard kan Toto daarin niet ontbreken. Vandaar dat nummers van Toto al goed vertegenwoordigd waren in ons repertoire. We zijn nu enkele maanden bezig in de huidige bezetting en ons eerste officiële optreden is…. op de Kempensessie 2024 in Steensel. Wij kijken er erg naar uit! 

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.